Overslaan en naar de inhoud gaan

Home Protect

Een zeer ruime dekking
voor je verwarmingsketel en je elektrische installatie.


In welke gevallen kun je een beroep doen op onze bijstand Home Protect?

  • Defect van de centrale verwarming (enkel beschikbaar voor gas)
  • Lek in de leidingen van de centrale verwarming
  • Defect van de zonneboiler
  • Defect van de elektrische installatie

Bij een interventie neemt onze partner Allianz Assistance €400 voor zijn rekening. Dat bedrag omvat de verplaatsing van de technicus en de werkuren. We bieden je een onbeperkt aantal interventies overeenkomstig de bepalingen in onze algemene voorwaarden.

Een afspraak wordt binnen 4 uur gemaakt, ook in het weekend en op feestdagen. Bel onze noodlijn op 02/773 61 94 (lijn beschikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag).

Afbeelding
Lampiris entretien chaudière onderhoud verwarmingsketel
Afbeelding
chauffage

Vanaf wanneer loopt de dekking?

 

Was je al klant van onze AXA-verwarmingsbijstandsservice? Vanaf 9 oktober 2020 wisselen wij van partner door je contract over te dragen aan Allianz Assistance. Wees gerust, je zal geen enkele dienstonderbreking hebben.

Onze partner: Allianz Assistance

 

In samenwerking met Allianz Assistance bieden we je een dekking die ongezien is op de markt. Deze bijstand Home Protect wordt aangeboden aan bepaalde van onze klanten. De verantwoordelijkheden en risico’s die gekoppeld zijn aan de interventie en verband houden met het incident, zijn ten laste van Allianz Assistance.

Voor de uitvoering van de interventies doen we een beroep op erkende verwarmingstechnici in wie we het volste vertrouwen hebben.

Bekijk de info en voorwaarden in de algemene voorwaarden

Afbeelding
allianz-logo