Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis verwarmingsbijstandsservice

Een zeer ruime dekking
voor je verwarmingsketel.


In welke gevallen kun je een beroep doen op onze bijstandsservice?

  • Defect van de centrale verwarming (gas, stookolie of elektriciteit)
  • Lek in de leidingen van de centrale verwarming
  • Defect van de zonneboiler

Bij een interventie neemt onze partner AXA Assistance € 500 voor zijn rekening. Dat bedrag omvat de verplaatsing van de technicus, de werkuren en € 100 aan onderdelen (incl. btw). We bieden je een onbeperkt aantal interventies.

Afbeelding
Lampiris entretien chaudière onderhoud verwarmingsketel
Afbeelding
chauffage

Vanaf wanneer loopt de dekking?

 

Al Lampiris-klant? De dag na de activering van de bijstandsservice kun je er al een beroep op doen. Ben je net klant geworden en heb je gekozen voor ketelonderhoud met maandelijkse voorafbetaling?

Dan is je bijstand actief zodra we je eerste betaling ontvangen hebben. Wanneer je bijstandscontract afloopt, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

Onze partner: AXA Assistance

 

In samenwerking met AXA Assistance bieden we je een dekking die ongezien is op de markt. Deze verwarmingsbijstandsservice wordt aangeboden aan bepaalde van onze klanten. De verantwoordelijkheden en risico’s die gekoppeld zijn aan de interventie en verband houden met het incident, zijn ten laste van AXA Assistance.

Voor de uitvoering van de interventies doen we een beroep op erkende verwarmingstechnici in wie we het volste vertrouwen hebben.

Voor meer inlichtingen kun je steeds terecht bij onze teams op het nummer 0800 21 285.

Bekijk de info en voorwaarden in de algemene voorwaarden

Afbeelding
logo-axa