Simulatie parameters

Simulatie gebaseerd op de geldende tariefvoorwaarden en de promoties van de huidige maand, onder voorbehoud van de termijn voor het updaten van de tarieven op de officiële energieprijzenvergelijker Mijnenergie.be, en met de volgende parameters: postcode 2000 Antwerpen, jaarlijks elektriciteitsverbruik van 1.575 kWh tijdens piekuren en 1.925 kWh tijdens daluren, jaarlijks gasverbruik van 23.260 kWh.

De hierboven vermelde prijzen worden ter informatie verstrekt. Ze zijn een schatting van uw maandelijkse factuurbedrag, berekend op basis van een geschatte verbruik en de tarieven gepubliceerd op de website www.mijnenergie.be om u te helpen bij het kiezen van een leverancier. Lampiris kan in geen geval verantwoordelijk worden gesteld indien de hier verstrekte informatie onvolledig of onjuist zou blijken.

Om technische redenen kunnen de tarieven die worden gepubliceerd aan het begin van de maand, nog die van de maand daarvoor zijn. U kunt uw energiefactuur niet betwisten met als reden dat ze niet overeenstemt met deze simulatie.

De onafhankelijke dienstverlener Mijn Energie ondertekende het Charter voor goede praktijken voor prijsvergelijkingswebsites ontwikkeld door de CREG.