Schrijf je in voor onze SMS alerts

SMS Alerte

Hieronder kan je je inschrijven om per SMS gratis waarschuwingen te ontvangen in verband met eventuele black-outs.

Dit kan bijvoorbeeld de mededeling zijn dat Elia een gecontroleerde black-out/brown-out plant in jouw regio, of een oproep om op een specifiek tijdstip te bezuinigen in een poging om problemen in jouw regio te voorkomen.

We gebruiken je gegevens niét voor commerciële doeleinden of om algemene informatie door te sturen.

Schrijf je in op onze SMS-ALARM service

Zeven op de tien Belgen bereid moeite te doen om afschakeling te voorkomen

Lampiris biedt een SMS-ALARM service aan. Deze service zal je sensibiliseren wanneer het probleem van stroomtekort en een mogelijke afschakeling zich voordoet. Deze gratis dienst, welke reeds 140.000 inschrijvingen telt van belgische huishoudens ( klanten en niet-klanten) waarschuwt deze laatsten per SMS in geval van stroomtekort of afschakeling.

Afhankelijk van de situatie zijn er 2 mogelijke scenario’s voorzien:

  • SMS ALERT ORANGE ( verhoging van risico op stroomtekort – sensibilisatie maatregelen): de burgers worden verzocht hun consumptie te verlagen om een mogelijke inwerkingstelling van het afschakelplan door de overheid te vermijden.
  • SMS ALERT RED (dreiging van afschakeling – voorzorgsmaatregelen): de in het afschakelplan betrokken burgers worden verwittigd over de dreigende stroomonderbreking. Zo kunnen ze nog de nodige voorzieningen treffen.
Format: 0499611897
`