Natuurpunt & Lampiris

Natuurpunt en Lampiris

Limit content: 

Samen voor meer groen in Vlaanderen!

Het klikt tussen Lampiris en Natuurpunt. Logisch: Lampiris zorgt voor de natuur via groene stroom en Natuurpunt focust op de bescherming van de natuur in Vlaanderen. Daarom zijn we sinds 2012 hechte partners.

In de afgelopen jaren hebben we samen met onze leden en klanten heel wat objectieven verwezenlijkt. Zij kunnen immers steeds actief deelnemen aan de acties die we organiseren: Lampiris-klanten kunnen bijvoorbeeld lid worden van Natuurpunt aan halve prijs, en meesparen voor de aankoop van natuurgebieden via hun energiefactuur, zonder zelf extra te moeten betalen. Ook kunnen ze bijdragen aan boomplantacties door over te stappen naar elektronische facturatie of door deel te nemen aan bepaalde joggings met een Lampiris t-shirt.

Op deze manier creërden we samen een geëngageerde gemeenschap die intussen al 75 hectaren en 60.000 bomen opleverde in Vlaanderen. Aan al onze Lampiris-klanten en Natuurpunt-leden hiervoor dus een welgemeende dank, want zonder hen hadden we deze success story niet kunnen waarmaken!

Wat hebben we reeds gerealiseerd in de afgelopen jaren?

natuurpunt
75 hectare natuur in Vlaanderen dankzij Lampiris-klanten die meesparen

Op 5 jaar tijd sparen reeds 3000 klanten mee voor meer natuur in Vlaanderen via hun energiefactuur. Dit leverde al meer dan 75 hectare grond op dat Natuurpunt kon aankopen en beschermen. 

60.000 nieuwe bomen dankzij tijdelijke acties

Voor klanten die overstappen naar elektronische facturatie, een Lampiris t-shirt dragen tijdens onze Green Tour joggings of deelnemen aan andere tijdelijke acties plant Lampiris graag nieuwe bomen met Natuurpunt. Dit leverde op 5 jaar tijd al meer dan 60.000 bomen op in Vlaanderen!

Wil jij ook deel uitmaken van deze groene gemeenschap en zo je steentje bijdragen aan de Vlaamse natuur?

Limit content: 


Word dan snel klant van Lampiris en lid van Natuurpunt, en wij zorgen voor de rest!Limit content: Natuurpunt en Lampiris

Samen voor meer groen in Vlaanderen!

Limit content: