Lampiris vervoegt de Total Groep

Een nieuw avontuur voor Lampiris

Je hebt het waarschijnlijk al vernomen of gelezen op sociale media: jouw leverancier van groene stroom, aardgas en energiediensten, Lampiris, vervoegt de Total-groep vanaf vandaag!

Onze waarden worden voortgezet

Geen paniek! Onze identiteit en onze waarden wijzigen niet: deze integratie bevestigt de voortzetting van onze activiteiten en van onze ambitie om aan jouw noden vandaag en ook morgen te blijven voldoen. Onze zetel blijft trouwens gevestigd in Luik, daar waar ons verhaal is ontstaan!

Lampiris en Total delen dezelfde visie inzake de energie van morgen:

  1. hernieuwbare energie verder ontwikkelen
  2. energie-efficientie verbeteren
  3. onze productiemix versterken

Naar steeds meer producten en diensten om meer bewust met energie om te gaan

Dit nieuwe hoofdstuk is een beslissende stap in de ontwikkeling van onze onderneming. We zullen zo verder kunnen bouwen op de ervaring en de kracht van een van de grootste spelers wereldwijd. We zullen hiermee verder onze service, ons aanbod en onze groei kunnen versterken.

Misschien komen er zelfs in de toekomst nieuwe producten en diensten, zoals zonnepanelen en batterijen.

Wie is Total? 

Total, Committed to better energy. 

Met de aankoop van Lampiris bevestigt Total het ambitieuze plan om zich verder te ontwikkelen in gas en hernieuwbare energie. In volume is de gasproductie van de groep vandaag belangrijker dan in fossiele brandstoffen.

Via haar filiaal SunPower, verworven in 2011, is Total ook één van de wereldleiders in fotovoltaïsche energie. De groep heeft eveneens onlangs de aankoop van Saft aangekondigd, één van de belangrijkste spelers op het vlak van stockage van elektriciteit (hoogtechnologische industriële batterijen).

Total engageert zich ook in het COP 21-akkoord om de klimaatopwarming te beperken tot 2° C.

Wat betekent dit voor Lampiris? Wat is de impact op de klanten van Lampiris?

Er verandert absoluut niets voor onze residentiële klanten. Ons merk, onze naam, ons logo blijven bestaan en we behouden uiteraard onze fundamentele waarden die ons nauw aan het hart liggen. Deze waarden werden gemaakt door onze klanten en maken deel uit van onze bedrijfscultuur, die zal blijven verder leven.  

Onze contracten en tarieven blijven onveranderd. Onze klantendienst blijft zijn uiterste best doen, vandaag en morgen, om jullie steeds de beste service te geven.