Overslaan en naar de inhoud gaan

Energiebijstand

Elektriciteits- of verwarmingsbijstand 

 

Probleem met je elektrische installatie? Wij staan voor je klaar. Probleem met je verwarming? Wij staan voor je klaar. Probleem met je geiser? Je raadt het al! Op onze bijstandsservices kun je rekenen!

 

Bijstand voor elektriciteit

 

Dit type bijstand is specifiek bedoeld voor  dfecten of storingen aan je elektrische binneninstallatie (centraal schakelbord, stopcontacten, schakelaars enz.). Bij een probleem, eender wanneer overdag of ‘s nachts, kun je elke dag de klok rond terecht op het nummer 02 4864 862. Binnen de vier uur heb je vervolgens een afspraak met een technicus.

 

Bijstand voor elektriciteit en gas

 

Defecten of storingen aan je elektrische binneninstallatie (centraal schakelbord, stopcontacten, schakelaars) en/of aan je binneninstallatie voor gas, je verwarmingsketel op gas of je gasboiler (ontsteker, thermostaat, gasregeling, lek, verstopping van de leidingen of het reservoir enz.). Bij een probleem, eender wanneer overdag of ‘s nachts, kun je elke dag de klok rond terecht op het nummer 02 4864 862. Binnen de vier uur heb je vervolgens een afspraak met een technicus.

 

Wat valt onder deze dekking?

 

De bijstand dekt elk mogelijk defect aan je elektrische binneninstallatie, defecten aan verwarmingsketels op gas, lekken in de gasleidingen of defecte gasboilers. We bieden een financiële tussenkomst tot € 400 (zonder franchise) voor de verplaatsing, de werkuren en de onderdelen.

Het aantal interventies per jaar is onbeperkt. De aanvragen tot interventie worden behandeld door Allianz Global Assistance, dat een beroep doet op zijn professionele netwerk om de herstelling uit te voeren.

 

Hoeveel kost het?

 

Bijstand voor elektriciteit kost € 2,99/maand (vermeld op je elektriciteitsfactuur.

Het gaat om een maandcontract dat telkens stilzwijgend verlengd wordt. Je kunt je bijstandscontract op elk moment schriftelijk opzeggen, met een opzegtermijn van 10 dagen.

 

Bijstand voor elektriciteit en gas kost €4,99/maand (vermeld op je elektriciteits- en gasfactuur). Het gaat om een maandcontract dat telkens stilzwijgend verlengd wordt. Je kunt je bijstandscontract op elk moment schriftelijk opzeggen, met een opzegtermijn van 10 dagen.