Overslaan en naar de inhoud gaan

Betalen met Zoomit

Betalen met Zoomit

 

Domiciliëring

 

Je hebt een domiciliëring voor je facturen

  • Je kunt je facturen rechtstreeks bekijken in de beveiligde omgeving van je programma voor internetbankieren.
  • Je factuur raadplagen gebeurt in je programma voor internetbankieren en de betaling is al uitgevoerd via je domiciliëring.
  • De Zoomit dienst is beschikbaar voor het internetbankieren van de grote banken (AXA, KBC, Crelan, Belfius, Fintro, ING en BNP Paribas Fortis,...)

 

Overschrijving

 

De betaalfunctie is beschikbaar in de programma's voor internetbankieren van AXA, KBC, Crelan, Belfius, Fintro, ING en BNP Paribas Fortis. Je facturen komen rechtstreeks in de volledig beveiligde omgeving van je programma voor het internetbankieren terecht. Dankzij het Zoomit-systeem beheer en betaal je al je facturen met één muisklik, gewoon vanuit je vertrouwde programma voor internetbankieren.
Online een demo bekijken? 

Het Zoomit-pictogram meldt je dat er een nieuwe elektronische factuur beschikbaar is. Klik op het pictogram en je gaat meteen naar de Zoomit-ruimte, waar je al je e-mailfacturen ziet staan. Klik op de knop 'Actie' en je overschrijving wordt automatisch ingevuld met de gegevens van Lampiris. Nu hoef je alleen nog maar te bevestigden.

Meer info over Zoomit : www.zoomit.be