Overslaan en naar de inhoud gaan

Mijn persoonlijke gegevens

Informatie over de persoonlijke gegevens


Bij Lampiris hechten we bijzonder veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We stellen dan ook alles in het werk om je de best mogelijke dienstverlening te bieden.

In die context moeten we bepaalde gegevens over jou verzamelen en verwerken. Hier kun je je persoonlijke gegevens bekijken, corrigeren en overdragen in je klantenzone, rubriek "Mijn privacy" :

 

Mijn persoonlijke gegevens

 

Wil je meer weten over de manier waarop Lampiris je persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt? Lees dan het Privacybeleid van Lampiris.

 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens bekijken?


Via je klantenzone kun je je persoonlijke gegevens in ons systeem bekijken.
 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens corrigeren?


Als je een fout vaststelt, kun je je persoonlijke gegevens via je klantenzone rechtzetten of bijwerken. Voor de gegevens die je niet rechtstreeks in je klantenzone kunt wijzigen, kun je terecht bij onze klantendienst. Stuur een e-mail naar [email protected], en voeg er eventuele vereiste bewijsstukken bij.

 

Hoe kan ik de gegevensoverdraagbaarheid van mijn persoonlijke gegevens aanvragen?


Je hebt ook het recht om de gegevensoverdraagbaarheid te vragen van de persoonlijke gegevens die je ons hebt verstrekt. Je kunt het bestandsformaat kiezen van het document voor gegevensoverdraagbaarheid.