Blog

Wedstrijd: win een fietsweekend van drie dagen

In het kader van de Europese mobiliteitsweek geeft Lampiris een Bongo-bon weg voor een fietsweekend van drie dagen. Het perfecte cadeau voor actievelingen die graag de rust van het platteland opzoeken om er een frisse neus te halen. Alle hotels bieden je twee overnachtingen, inclusief ontbijt en fietskaarten. Veel succes!

Lees verder

SPRING OP DE FIETS! Fietssnelwegen.

Zowat overal in Europa worden fietssnelwegen aangelegd. Grote steden staan zo in alle veiligheid met elkaar in verbinding, wat gebruikers aanspoort om de fiets te nemen voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

Lees verder

Elektrisch of hybride rijden?

Meer en meer autoconstructeurs kiezen ervoor om hybride of volledig elektrische auto's te bouwen. Sommige merken zoals Volvo gaan over enkele jaren zelfs geen klassieke auto's met alleen maar diesel- of benzinemotoren meer produceren. Maar wat is het verschil tussen een hybride, een plug-in hybride en een 100% elektrische wagen? En welke kies je best? We zetten hun voor- en nadelen voor jou op een rij.

Lees verder

Domiciliëring: kies voor meer tijd en minder zorgen

Elke maand je facturen betalen kost tijd en bovendien riskeer je aanmaningskosten als je het een keertje vergeet. Er bestaat nochtans een gemakkelijke oplossing: domiciliëring!Hoe werkt het?Heel eenvoudig! Ga naar je nieuwe onlineklantenzone, klik op ‘Vergeet nooit meer om je factuur te betalen’ en activeer snel je domiciliëring.

Lees verder

Op zoek naar de beste prijs voor je energie?

Tegenwoordig gaan we steeds op zoek naar de beste prijs en het ideale moment: voor onze hypothecaire lening, ons gsm-abonnement, de laatste nieuwe smartphone enz. Misschien doe jij wel hetzelfde voor je energiecontract? Heel wat tools helpen je om de beste prijs te vinden: prijsvergelijkingssites bijvoorbeeld, of de simulatietools van de verschillende leveranciers.

Lees verder

Pagina's