Over Lampiris

lampiris werknemersLampiris werd opgericht in 2003 door Bruno Venanzi en Bruno Vanderschueren.

We zijn een 100 % Belgisch, 100% onafhankelijk bedrijf dat 100 % groene elektriciteit en aardgas levert voor een scherpe prijs.

Groene energie

groene energieBij Lampiris geloven we in hernieuwbare energie als de oplossing van de toekomst, zowel economisch als ecologisch. Als energieleverancier willen we deel uitmaken van die oplossing:

  • we bieden onze klanten vaste en voordelige tarieven voor 100 % groene elektriciteit
  • we kiezen voor lokale productie van 100 % groene elektriciteit, dicht bij de plaats waar ze verbruikt wordt
  • we steunen projecten rond het duurzame beheer van energiebronnen (bijvoorbeeld Natuurpunt) en bieden consumenten de kans hetzelfde te doen via samengroener.be

lampiris werknemersEen bedrijf op mensenmaat

Uit onze harmonieuze groei en de steun van het Vlaamse en Waalse gewest (via de investeringsmaatschappijen Gimv en Sriw) blijkt onze grote geloofwaardigheid op de markt van de groene energie. Bovendien is Lampiris een bedrijf op mensenmaat, waardoor we onze kostbare relaties met klanten en producenten op duurzame wijze kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Momenteel telt Lampiris 350 medewerkers, zowel intern als extern. Meer dan 800.000 klanten - particulieren, bedrijven en instellingen - rekenen op onze expertise.

Onze waarden

lampiris waarden

Ons maatschappelijk engagement laat zich vertalen aan de hand van vijf concrete waarden:

Groen : Lampiris is een betrouwbare leverancier van groene energie want de productiemethode en -oorsprong worden gegarandeerd en gecontroleerd.

Intelligent : het gebruik van hernieuwbare energiebronnen is de oplossing van de toekomst. Consumenten moeten noodzakelijkerwijs een groter verantwoordelijkheidsgevoel tonen.

Lokaal : Lampiris verkiest samenwerking met onafhankelijke lokale producenten en creëert lokaal banen in zijn administratieve en operationele branches.

Transparant : een duidelijk tarief vormt de basis van onze vertrouwensrelatie met onze klanten.

Persoonlijk : Lampiris is een bedrijf op mensenmaat, waardoor we onze gepersonaliseerde contacten met klanten kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Tom Van de Cruys

Tom Van de Cruys, CEO

Bij Lampiris staan we graag zo dicht mogelijk bij onze klant. Aarzel niet me aan te spreken op Twitter (@TomVanDeCruys @Lampiris) of Facebook!

Naar onze Facebookpagina

Volledig overtuigd?
Schrijf je in.

Word klant

Twijfel je nog?
Bel ons.

0800 40 123