Eén uniek tarief voor elektriciteit en aardgas

Lampiris - 1 uniek tarief

Veel leveranciers hanteren fel uiteenlopende tarieven. Bij Lampiris houden we het simpel met een uniek tarief voor elke vorm van energie: een vast voor elektriciteit en een variabel voor aardgas.

 

Een klaar en duidelijk tariefplan

Veel energieleveranciers houden er onoverzichtelijke en ingewikkelde tariefplannen op na. Bij Lampiris kiezen we voluit voor transparantie:

  • Als klant geniet je van 100% groene elektriciteit aan een vast tarief voor een periode van een tot drie jaar en krijg je een uniek variabel tarief voor aardgas.
  • Maandelijks kan je onze tariefkaarten raadplegen, zowel voor elektriciteit als aardgas. Zo behoud je steeds het overzicht over onze prijzen.

Vergelijk zelf de tarieven van je huidige leverancier met die van Lampiris en ontdek hoeveel je kan besparen.

 

Hoe verloopt de afrekening?

Als klant ontvang je twee soorten facturen: de voorschotfactuur die je maandelijks, tweemaandelijks of driemaandelijks ontvangt, en de jaarlijkse eindfactuur:

Op basis van je verbruiksgegevens van de voorbije drie jaar bepalen we het bedrag dat op je voorschotfactuur verschijnt. Je gebruiksgegevens wijzigen? Dat kan via MyLampiris of via e-mail.

Nadat je meterstand is opgenomen, volgt de jaarlijkse eindafrekening voor je werkelijke gebruik. De voorschotten die je al betaalde, trekken we uiteraard af van je eindfactuur!

 

Kies voor een eenvoudig en voordelig tarief

Overtuigd van onze werking? Aarzel dan niet om klant te worden bij Lampiris.

Zit je nog met vragen over ons tariefplan? We staan je graag te woord via het gratis nummer 0800 40 123.

Volledig overtuigd?
Schrijf je in.

Word klant

Twijfel je nog?
Bel ons.

0800 40 123