Groene elektriciteit en aardgas

Groene elektriciteit en aardgas

100% groene energie die voordelig is voor je budget en onze planeet
Word klant

Ontvang tot €300 korting Doe de test

Je zit bij Lampiris!

Niemand kent je verbruiksgewoonten beter dan jijzelf. Dat maakt het makkelijk! Gewoon enkele vragen beantwoorden en je ontdekt het tarief dat perfect is aangepast aan jouw profiel.

Doe de test

Ontvang tot € 300 korting op je energiefactuur als je voor 31 december klant wordt.

Word klant

Info en voorwaarden

 

100% groene stroom

1300 lokale producenten

Lampiris werkt samen met meer dan 1300 onafhankelijke producenten, en dat verklaart onder andere waarom Greenpeace ons een positieve score van 68/100 heeft gegeven.

Onze samenwerking met onafhankelijke producenten in heel België onderscheidt ons duidelijk van andere leveranciers. Bovendien investeert Lampiris ook zelf in groene energieproductie.

 

100% garantie op groene stroom

Onze aanpak is volledig transparant. Een Europees traceerbaarheidssysteem staat garant voor het hernieuwbare karakter van elke MWh geproduceerde stroom. Aan de hand van energielabels kunnen we controleren dat alle stroom die bij jou thuis aankomt 100% groene stroom is.

Word Lampiris-klant voor 100% groene elektriciteit

100% natuurlijk aardgas

Aardgas, de schoonste fossiele brandstof

Aardgas is de schoonste fossiele brandstof.

Bij de volledige verbranding van aardgas wordt er water geproduceerd en minder CO2 uitgestoten dan bij stookolie. Bij het gebruik van aardgas worden zo goed als geen stikstofoxiden geproduceerd, en is er bijna geen lokale vervuiling door zwaveloxiden en stof.


Word Lampiris-klant voor 100% natuurlijk aardgas