7 redenen om voor Lampiris te kiezen

Uit een marktonderzoek over ons merk bleek dat er zeven duidelijke redenen zijn waarom mensen vertrouwen op Lampiris.

Ze zijn belangrijk voor onze klanten, en dus een erezaak voor ons.

1. Lampiris levert 100% groene stroom

1300 onafhankelijke, lokale producenten weten waarom

Producentenkaart energie100 % groene elektriciteit is onuitputtelijk, want ze is hernieuwbaar. We gebruiken deze energie vandaag en kunnen er morgen nog van genieten, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen zoals petroleum en steenkool, waarvan de reserves onvermijdelijk ooit zullen opraken.
Lees meer

2. Zen & Smart: twee eenvoudige energietarieven

Da's simpel, duidelijk en transparant

Energie uniek tariefVeel leveranciers hanteren fel uiteenlopende tarieven. Bij Lampiris houden we het simpel met Lampiris Zen & Lampiris Smart, twee eenvoudige tarieven voor elke vorm van energie (vast voor elektriciteit en variabel voor aardgas). Als professionele klant krijg je uiteraard gewoon een offerte op maat van je bedrijf.

Raadpleeg onze energietarieven

 

3. Steun de Belgische economie.

We steunen de lokale economie en werkgelegenheid in België.

Belgische energieLampiris werd in 2003 opgericht door een Kortrijkzaan en een Luikenaar. Een 100% Belgisch bedrijf dus. In juni 2013 gingen twee regionale investeringsmaatschappijen, Gimv en SRIW, een partnerschap met ons aan. Daarmee blijft Lampiris dus op en top Belgisch. 

Lees meer

4. Een 5-sterrenservice op maat

88% van de Lampirisklanten beveelt ons aan

Energie serviceVerschillende studies doorheen de jaren bevestigen het: klanten bij Lampiris zijn over het algemeen zeer tevreden over hun energieleverancier. Dat hebben we deels te danken aan onze bereikbaarheid via allerlei kanalen, zowel online als offline, maar ook aan onze aandacht voor de specifieke noden van elke klant. Een kwalitatieve dienstverlening blijft onze hoogste prioriteit.
Lees meer

5. Concrete beloftes

Samen werken we aan een mooiere toekomst

Concrete Beloftes - LampirisLampiris maakt zijn missie en waarden concreet, en dat met een reeks beloftes die je maandelijks kan opvolgen op onze Beloftepagina. Ze zijn stuk voor stuk gekozen door onze klanten, en ook jij kan je steentje bijdragen.
Ontdek onze beloftes

6. Beloningen voor trouwe klanten

Omdat we vinden dat klantentrouw moet worden beloond

Energie BonusBij sommige leveranciers riskeer je meer te betalen naarmate je langer klant bent. Bij ons is het net omgekeerd: wie 3 jaar klant is krijgt een permanente Fidelitybonus, en wie via samengroener.lampiris.be vrienden aanmoedigt, belonen we met extra kortingen op zijn energiefactuur. Waarom? Gewoon, omdat het kan
Lees meer

7. Uitdager van de energiemarkt

We vegen de vloer aan met regels die niet in het belang zijn van de consument

Uitdager energiemarktAls er gevochten moet worden voor de rechten van de consument en een vrije energiemarkt, stond Lampiris altijd op de eerste rij

Zo waren we de eerste grote Belgische energieleverancier die de verbrekingsvergoedingen afschafte, die zijn gasprijs verlaagde tijdens de prijsbevriezing van 2012, die iedereen steevast het goedkoopste tarief aanbiedt en die trouwe klanten beloont. Ook in de toekomst zullen we ons blijven profileren als uitdager van de energiemarkt. Simpelweg omdat we jou van dienst willen zijn.

 

Volledig overtuigd?
Schrijf je in.

Word klant

Twijfel je nog?
Bel ons.

0800 40 123